Bardai visai šeimai

S. Gedos eilės vaikams ir nevaikams!
Ar kada klauseisi koncerto, kuriame muzikuojama be instrumentų? Ar stebėjai profesionalaus rankų šešėlių teatro pasirodymą? Tarptautinis dainuojamosios poezijos festivalis ,,Tai – aš’’ mėgsta eksperimentuoti, tad sujungė dvi kūrėjų komandas ir kviečia Jūsų šeimą į muzikinę – edukacinę popietę.

Atlikėjai:

Vyrų vokalinis ansamblis „Quorum”
Kontratenoras – Laimonas Bendaravičius
Tenorai – Andrius Bartkus, Marius Turlajus
Baritonas – Gintautas Skliutas
Bosas – Romanas Savickas
Beat box’eris – Šarūnas Navickas

Rankų šešėlių teatras ,,Budrugana Lietuva’’
Eglė Agota Matulytė
Adelina Skalandytė
Domas Šiaulytis
Martynas Tomas Gucevičius

Koncerte girdėsite gerai pažįstamas poeto S. Gedos eiles apie baltąją varnelę, senas mašinėles, du mažus baltus pingvinus, riešutų žydėjimą ir dar daug kitų unikaliu a cappella stiliumi atliekamų dainų. Scenoje matysite ne būgnus o beat boxerį, gitaros ir kitų instrumentų skambesį atkartos baritonas. Ne, jūsų akys nemeluoja – tikrai jokių instrumentų scenoje! Įspūdį sustiprins vienintelio Lietuvoje rankų šešėlių teatro aktorių pasakojamos dainelių vizualinės improvizacijos. Jas bus galima stebėti specialiame ekrane. Suaugusieji čia pasijus vaikais, o vaikai galės pabūti suaugusiais.

Kodėl verta pamatyti šių kūrėjų dueto bendradarbiavimo rezultatą? Besidžiaugdami nuostabiu pasirodymu, vaikai galės ir savo rankas pamiklinti, ir balsines galimybes patikrinti. Be to, nuo mažų dienų klausantis kokybiškos, profesionaliai atliekamos muzikos, susiformuoja teisingas muzikinis skonis. Prasmingas laikas visai šeimai – garantuotas.

Tarptautinis dainuojamosios poezijos festivalis „Tai – aš”, rengiamas nuo 2003 m., sukūrė savo legendą: jaukūs vakarai, prasmingi atlikėjų dainų tekstai, išradingos muzikinės kompozicijos ir nuoširdžios klausytojų simpatijos kasmet sutraukia didelį pulką šio festivalio gerbėjų. Daugiau informacijos apie festivalį www.tai-as.lt

Bilietus galite įsigyti www.bilietai.lt bei likus 1 val. iki koncerto pradžios šv. Kotrynos bažnyčios kasoje.